top of page

Emotion Code frigör och raderar dina gamla instängda känslor

FIX.png
Ord från användare...

Jonas L

"Det som händer är att det som triggat negativa känslor förut är ointressant, eller intressant på ett spännande sätt istället. Anne tog bort känslan som begränsade."

Zaria M

"Efter sessionen kände jag att jag gillar mig själv mer och jag att måste var snäll mot mig själv på riktigt. Känslan jag hade innan behandlingen var inte samma som det var efter det. Tackar dig så mycket "

en-tec-practitioner-badge.png
en-tbc-certification-badge.png

Är du nöjd med allt i ditt liv?

Fungerar dina relationer klockrent eller?

Finns det något som gnager som du inte kan sätta fingret på?

Vad är Emotion Code?

Emotion Code är en metod som för gott frigör och låser upp instängda känslor som kroppen inte hunnit eller mäktat med att släppa tidigare. Dessa instängda känslor/emotioner skapar blockeringar och så småningom olägenhet och även ohälsa i kroppen. Emotionerna tar man reda på med hjälp av kinesiologisk muskeltestning och en karta med 60 känslor som man följer.

Om Anne Pilgrim

Certifierad Emotion Code Practitioner (CECP) certifierad av Dr Brad Nelson och hans team på Discover Healing. Efter 40 års erfarenhet inom området genom olika modaliteteter känner sig Anne väldigt trygg i sin roll som CECP. Hon är sedan tidigare bland annat Resanterapeut och coach. 

_DSC6480.jpg

Anne Pilgrim - Emotion Code Practitioner

Hur kan Emotion Code hjälpa mig?

Emotion Code frigör och raderar dina gamla instängda känslor vilket gör att man får mer energi och och mår allmänt bättre vart efter. Ibland kan en förbättring märkas direkt under sessionen, men oftast behöver kroppen lite tid att processa det som skett under session.

bottom of page